Levenslijn – werken op hoogte – leuning – Beveiliging – Beveiliging DAK
Installatie in België, Frankrijk en Luxemburg

Wat is een levenslijn?

Een levenslijn is een veiligheidsinrichting die de gebruiker toelaat zich ermee vast te maken om zich tegen vallen te beveiligen.

Een toepassingsvoorbeeld: op het dak, op pylonen,

Er zijn 3 verschillende levenslijntypes: horizontale, verticale en gemengde.

LEVENSLIJNEN – GARDE-CORPS – VEILIGHEID – DAKBEVEILIGING

Als specialist veiligheid in de hoogte installeren wij beveiligingsuitrustingen van daken en valbeveiligingen sedert 2001.

Ons globaal dienstenaanbod gaat van de installatie van levenslijnen tot toegangsmiddelen, via standaard- of gepersonaliseerde producten, verankeringen, veiligheidsrails, verzwaarde borstweringen, PBM en het onderhoud (jaarlijks nazicht, het conform maken van oude installaties, wijzigingen, digitalisering, enz.).

Naast de installaties staat GMMP ook in voor een hoogstaande dienstverlening aan zijn klanten bij de aanpassing van hun installaties aan de van kracht zijnde normen.

Onze actieradius strekt zich uit over België, het Groot Hertogdom Luxemburg en Frankrijk.

De personenbeveiliging staat centraal in onze activiteiten. Dankzij een aantal uitgevoerde werven en een perfecte kennis van het voorgestelde materieel hebben onze teams een stevige ervaring op het terrein en kunnen ze u een performante dienstverlening aanbieden.

Onze teams passen zich aan alle hoogtewerken aan en voeren ze uit (levenslijnen, verankeringen, rails, ladders), ongeacht de omgeving (buiten, binnen, staalsector, chemie, platte daken, privé, publiek) op om het even welke ondergrond (beton, staal, hout, gevelbekleding, zink, glas, aluminium,…) voor verschillende gebruikstypes (beveiliging van daken, toegangsmiddelen, beveiliging van zonnepanelen,…).

Zonder beperking in de hoogte of de lengte.